Tőzegáfonya kapszula húgyúti fertőzések ellen

A gerincvelő sérülése szinte mindig részleges vagy teljes inkontinenciát okoz. Legyen szó egyszerhasználatos vagy állandó katéter alkalmazásáról, a fokozott fertőzésveszély folyamatosan fennáll. Az egyik legismertebb és legelterjedtebb módszer a fertőzések leküzdésére és megelőzésére a tőzegáfonya alapú készítmények fogyasztása. A növény hatékonyságát számos tanulmány támasztja alá.

Tőzegáfonya kivonat szinte minden gyógyszertárban és vitamin nagykerben kapható tabletta, kapszula, koncentrátum, csepp, lé vagy tea formában.

Ezúttal is bátorkodom konkrét terméket ajánlani, urológus szakorvos javaslatára próbáltam ki először a Vita Crystal tőzegáfonya kapszuláját. Előtte is rendszeresen szedtem más gyártók tőzegáfonya termékeit, de végül ez hozott látványos és egyértelmű javulást (a fertőzések, lázasodások nagymértékben visszaestek) így ennél maradtam.

Rendszeresen és kúraszerűen is alkalmazható, előbbi esetén érdemes legnagyobb, 250 kapszulás kiszerelést választani, árban ez éri meg a legjobban.

Amennyiben érintett vagy, és a húgyúti fertőzések, felfázások gyakori problémát jelentenek, érdemes lehet tenned egy próbát. Ha pedig van olyan termék – akár tőzegáfonya, akár más -, ami Neked bevált, kérlek oszd meg kommentben, hátha másnak is segít!

Ajánlott bejegyzések